Skip to main content

Contact

Met een voorliefde voor techniek, innovatie en architectuur, zijn wij een team van externe specialisten boordevol know-how over de energiemarkt. Zowel voor de zakelijke, als voor de particuliere markt. Over elke vorm van duurzame energietoepassingen gaan we graag in gesprek.

Hoofdkantoor
Haverstraat 99-101
2153 GD Nieuw-Vennep

Factuuradres
Energy@theoffice
Driehuizerkerkweg 9
1981 EH Velsen-Zuid
0255 700224
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klaar voor de volgende stap? Laten we samenwerken!
Ongeldige invulling
Ongeldige invulling
Invalid Input
Ongeldige invulling
Invalid Input
Ongeldige invulling
Invalid Input
Ongeldige invulling
Invalid Input
Over ons
Met een voorliefde voor techniek, innovatie en architectuur, zijn wij een team van externe specialisten boordevol know-how over de energiemarkt. Zowel voor de zakelijke, als voor de particuliere markt. Over elke vorm van duurzame energietoepassingen gaan we graag in gesprek. De zonnepanelen worden door onze mensen geïnstalleerd.
Oprichter en Eigenaar

Kees nielen

Oprichter en Eigenaar

Stef Nielen

Commercieel Adviseur

Bart Marijnen

Project Manager

Mitchell Sweering

Technisch adviseur

Roland Wiersma

Manager Emove

Devin van Gelder

Missie
Energy@theoffice richt zich op het verduurzamen van energie door toepassingen van zonnepanelen op allerlei locaties, waarbij het onze doelstelling is om de footprint van de gebruikte producten zoveel mogelijk te beperken. Dit doen we door te werken met o.a. hoogwaardige Europese producten en/of recyclebare producten.
Visie
We zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van duurzame zonne-energie oplossingen op bijzondere locaties, waarbij de uitdagingen bijvoorbeeld kunnen liggen in de hoogtes van gebouwen, de draagconstructies, het integreren van een installatie in het landschap of binnen de bestaande architectuur zoals bijvoorbeeld gevels van gebouwen.
Ons doel daarbij is onze klant persoonlijk zo duidelijk en goed mogelijk te informeren en adviseren over de te gebruiken materialen, waarbij transparantie voor ons een kernwaarde is.
© energy@theoffice

Webdesign © Totoweb