Skip to main content
Wij zijn uw partner voor
schone energie
Over tien jaar moet de CO₂-uitstoot met maar liefst vijftig procent gereduceerd zijn. Met zonnepanelen wekt u als ondernemer uw eigen, schone energie op. Wij zijn specialist in duurzame energieoplossingen en helpen u graag om uw bedrijf klaar te maken voor een schone toekomst.

In alle markten thuis.

Wij denken mee in oplossingen voor industriële panden waarbij complexe klimatologische omstandigheden zorgen voor een hogere winst op het energieverbruik.

Branch

Terraced Tower Rotterdam

Aan de Maas in Rotterdam ontstaat langzaam The Terraced Tower die in het eerste kwartaal van 2021 wordt opgeleverd. Een complex gebouw van 113 meter hoog.
Branch

Huis voor de stad Helmond

Gevraagd is om een Huis voor de Stad te ontwerpen waar publieksfuncties, het ambtelijk kantoor en het bestuur bij elkaar worden gebracht. De gemeentelijke onderdelen van vier locaties worden hiermee op één locatie gecombineerd. De ambities die zijn meegegeven zijn; duurzaam, eigentijds en flexibel.
Branch

Station Ede Wageningen

Het station Ede-Wageningen heeft een groene transformatie ondergaan dankzij de installatie van zonnepanelen. Hierdoor is het nu een voorbeeld van milieubewuste energievoorziening in de omgeving.

Zalmhaven Rotterdam

De Zalmhaven, ook wel De Zalmhaventorens, is een hoogbouwproject bestaande uit drie woontorens in Rotterdam. De hoogste toren, Zalmhaven I, is ontworpen door Dam & Partners Architecten en is het hoogste gebouw van Nederland.
Hi, I'm Yvie I'm moving in on overhoeks
Midden op de Strip in de stadswijk Overhoeks (Eye, A’DAM Toren) staat straks de hoogste toren van Amsterdam Noord. De ontwikkeling van Yvie voegt een nieuw en levendig onderdeel toe aan de skyline van Amsterdam. En dat op steenworp afstand van het historische centrum.
Wij zijn uw partner voor schone energie
Binnen het komende decennium moet de CO₂-uitstoot met vijftig procent verminderd zijn. Als ondernemer kunt u door het gebruik van zonnepanelen zelf schone energie genereren. Als experts in duurzame energieoplossingen staan wij klaar om u te assisteren bij het voorbereiden van uw bedrijf op een milieuvriendelijke toekomst.
© energy@theoffice

Webdesign © Totoweb