Skip to main content

Zelf energie opwekken

In de toekomst kunnen we alleen nog maar koken en stoken met duurzame installaties. Vroeg of laat moet iedereen overstappen op schone energie. Bij Energie@home maken we gebruik van kwalitatief goede zonnepanelen en slimme omvormers die paneelonafhankelijk de meest optimale opbrengst garanderen. U krijgt persoonlijk advies over welke panelen het beste bij u passen.

We helpen met de aanschaf van a tot z

De aanschaf van zonnepanelen is een langetermijninvestering die zich de loop der jaren terugverdiend. De overheid stimuleert de productie van zonne-energie via subsidies en belastingvoordelen, voor zowel de zakelijke markt als voor particulieren. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.helpt met de inkoop van energietrajecten tot en met de aanvraag van subsidie en financiering.

Kostenbesparing

Zonnepanelen zorgen voor een lagere energienota, direct vanaf het moment dat u op schone energie overstapt. 

Duurzaam wonen

Uw eigen, schone energie opwekken. Tegelijkertijd zorgt u voor vermindering van de CO₂-uitstoot.

Subsidie

Verlaag uw investeringskosten door gebruik te maken van subsidie.
Wij adviseren en helpen u. 

Kostenbesparing


Zelf schone energie opwekken is goed voor een duurzaam Nederland en het is goed voor de portemonnee. Door het gebruik van de hoogste kwaliteit zonnepanelen en een scherpe prijs bespaart u direct op de kosten vanaf het moment dat u overstapt op zonne-energie.

technische tekening zonnepanelen voor huis

Duurzaam wonen 

U wilt duurzaam en energiezuinig gaan wonen? Slim, want daardoor kan uw energierekening omlaag en draagt u bij aan een schonere toekomst. Met zonnepanelen wekt u zelf energie op, zonder CO₂-uitstoot. Goed voor het milieu én voor uw portemonnee.

zonnepanelen rood

Subsidie

De aanschaf van zonnepanelen wordt een stuk aantrekkelijker door de beschikbaarheid van subsidies. De overheid geeft deze subsidies zodat de internationale klimaatdoelstellingen beter gehaald kunnen worden. Er zijn verschillende mogelijkheden om hier gebruik van te maken. Wij helpen u van A tot Z met de aanvraag. Ook geven we advies over mogelijke btw-teruggave. 

Heeft u vragen?

Met een voorliefde voor techniek, innovatie en architectuur, zijn wij een team van specialisten boordevol know-how over de energiemarkt. Zowel voor de
zakelijke, als voor de particuliere markt. Over elke vorm van duurzame
energietoepassingen gaan we graag in gesprek.