Skip to main content
Zelf energie
opwekken
In de toekomst kunnen we alleen nog maar koken en stoken met duurzame installaties. Vroeg of laat moet iedereen overstappen op schone energie. Bij Energie@home maken we gebruik van kwalitatief goede zonnepanelen en slimme omvormers die paneel onafhankelijk de meest optimale opbrengst garanderen. U krijgt persoonlijk advies over welke panelen het beste bij u passen.

Kostenbesparing

Zonnepanelen zorgen voor een lagere energienota, direct vanaf het moment dat u op schone energie overstapt.

Duurzaam wonen

Uw eigen, schone energie opwekken. Tegelijkertijd zorgt u voor vermindering van de CO₂-uitstoot.

Subsidie

Verlaag uw investeringskosten door gebruik te maken van subsidie. Wij adviseren en helpen u.
Kosten besparen

Lagere energie rekening

Het opwekken van eigen schone energie komt zowel Nederland als uw portemonnee ten goede. Met behulp van eersteklas zonnepanelen tegen een voordelige prijs, begint u vanaf het moment dat u overstapt op zonne-energie direct te besparen op uw kosten. Dit draagt bij aan een duurzamere toekomst voor Nederland.
Duurzaam wonen

Uw eigen schone energie opwekken!

Overweegt u een duurzamere en energie-efficiënte woning? U maakt een verstandige keuze, want dit kan niet alleen uw energiekosten verlagen, maar ook bijdragen aan een schonere toekomst. Door het gebruik van zonnepanelen kunt u zelf energie opwekken, zonder de uitstoot van CO₂. Dit is niet alleen gunstig voor het milieu, maar ook voor uw financiën.
Subsidies en leningen

Zonnepanelen zonder eigen geld!

Ben je op de hoogte van het feit dat je tegenwoordig zonnepanelen kunt aanschaffen zonder dat je eigen geld nodig hebt? Of zelfs met subsidies voor zonnepanelen? De overheid verstrekt deze subsidies om de internationale klimaatdoelen beter te kunnen realiseren. Er zijn diverse opties om hiervan te profiteren, en wij staan klaar om je volledig te assisteren bij het aanvraagproces, van begin tot eind.

Zonnepanelen in uw tuin

Heeft u een groot huis met een grote tuin en een hoge energie rekening? Dan is ons eigen product de Emove, het grootschalige zonneveld, de oplossing voor u.
Wij zijn uw partner voor schone energie
Binnen het komende decennium moet de CO₂-uitstoot met vijftig procent verminderd zijn. Als ondernemer kunt u door het gebruik van zonnepanelen zelf schone energie genereren. Als experts in duurzame energieoplossingen staan wij klaar om u te assisteren bij het voorbereiden van uw bedrijf op een milieuvriendelijke toekomst.
© energy@theoffice

Webdesign © Totoweb