Skip to main content
Zonne-energie op
onmogelijke plekken
Voor particulieren die willen verduurzamen, maar geen geschikte plek hebben voor zonnepanelen vanwege een rieten dak, een verouderd dak of gewoonweg niet de impactvolle keuze voor een vaste installatie willen maken, is de Emove de oplossing.
Particulier

Zonnepanelen in uw tuin

De Emove zorgt voor zonne-energie op ‘onmogelijke’ plekken. Een makkelijk verplaatsbaar zonneveld, uniek ontwikkeld voor de inpassing van zonne- energie op (onbenutte) stukken van uw tuin. Het prefab bouwpakket heeft een snelle installatie zonder gebruik te hoeven maken van zwaar materieel. De constructie is speciaal ontwikkeld met duurzame materialen. Met de Emove heeft uw tuin nog nooit zoveel opgebracht.
Zakelijk

Toepassing van de Emove zakelijk

Er zijn diverse zakelijke toepassingen voor de Emove. Dit kan voorkomen bij bedrijven waar het dak niet geschikt is, op gronden waar het verboden is om een grond gebonden opstelling te plaatsen, of op tijdelijke locaties.
Download onze brochure
Lees meer over de Emove en zonne-energie op ‘onmogelijke’ plekken. Met de Emove heeft uw tuin nog nooit zoveel opgebracht. Lees het in onze brochure!
Ontvang onze brochure in uw mailbox
Vul uw naam in
Invalid Input
Vul uw e-mail in
Invalid Input
© energy@theoffice

Webdesign © Totoweb