Skip to main content
Zonne-energie op
onmogelijke plekken
Voor particulieren die willen verduurzamen, maar geen geschikte plek hebben voor zonnepanelen vanwege een rieten dak, een verouderd dak of gewoonweg niet de impactvolle keuze voor een vaste installatie willen maken, is de Emove de oplossing.

8 REDENEN WAAROM DE EMOVE EEN LOGISCHE STAP IS.

Uniek

Flexibel, overal inzetbaar en verplaatsbaar.

Geen grondwerkzaamheden

zoals heipalen of egaliseren ondergrond en dus geen extra kosten en mogelijke complicaties.

All in installatie

compleet ontzorgt binnen één dag geïnstalleerd in heel Nederland.

Flexibiliteit

toch de tuin anders indelen de Emove is gemakkelijk verplaatsbaar

Het oog wilt ook wat

De Emove is mooi in te passen in het landschap. 

Bedrijfs kwaliteit

specifiek ingericht voor alleen tuinopstellingen in heel Nederland.

Premium producten

Voestalpine montage constructie, SolarEdge omvormer en JA-Solar zonnepaneel.

Geen tijdrovend vergunningstraject

De Emove kan gezien worden als een tijdelijke opstelling. Hierdoor is het gemakkelijker om een tijdelijke vergunning te krijgen.

Particulier

Zonnepanelen in uw tuin

De Emove zorgt voor zonne-energie op ‘onmogelijke’ plekken. Een makkelijk verplaatsbaar zonneveld, uniek ontwikkeld voor de inpassing van zonne- energie op (onbenutte) stukken van uw tuin. Het prefab bouwpakket heeft een snelle installatie zonder gebruik te hoeven maken van zwaar materieel. De constructie is speciaal ontwikkeld met duurzame materialen. Met de Emove heeft uw tuin nog nooit zoveel opgebracht.
Particulier

Ingepast in het Landschap

Een aantal voorbeelden hoe de Emove’s ingepast zijn in het landschap bij onze klanten thuis in de tuin. Zonnepanelen verbloemd met een haag, omringt door een natuurwal, tussen de bomen in (en ja produceert heel goed:) ) of vrijstaand als een kunstwerk in de tuin.
Download onze brochure
Lees meer over de Emove en zonne-energie op ‘onmogelijke’ plekken. Met de Emove heeft uw tuin nog nooit zoveel opgebracht. Lees het in onze brochure!
Ontvang onze brochure in uw mailbox
Vul uw naam in
Invalid Input
Vul uw e-mail in
Invalid Input

DIENSTEN

Wat wij doen

We helpen u graag met een CO2-neutraal energieplan. We geven advies en werken mee aan onderhoudscontracten en projectengineering.

Ballastvrij monteren op hoogte is ons specialisme. Daar horen ook ballastvrije berekeningen en ballastvrij monteren bij.

Emove, Residential
Emove, Residential
Emove, Residential

De Emove is ontstaan op de werkvloer bij Energy@the office. Energy@the office is een aannemer in zonnepaneel installaties op voornamelijk hoogbouw en voor mkb bedrijven. Een eigenaar van een van die mkb bedrijven kwam met de vraag; zouden jullie een oplossing kunnen bedenken zodat ik bij mijn woonhuis zonne- energie kan produceren? Vanuit die vraag is de Emove ontstaan.

© energy@theoffice

Webdesign © Totoweb