Skip to main content

Hoogwaardige zonnepanelen ontwikkeld en geproduceerd in Nederland

Wij werken hoofdzakelijk met panelen die in Nederland worden geproduceerd. Deze panelen hebben een hoge opbrengst, een lange levensduur en een elegant ontwerp. Door het gebruik van de hoogste kwaliteit zonnepanelen en een scherpe prijs bespaart u direct op uw kosten vanaf het moment dat u overstapt op zonne-energie. 

Onze Slimme panelen

Energy@theoffice werkt met slimme zonnepanelen. Dit zijn zonnepanelen die paneelonafhankelijk hun eigen energieopbrengst doorgeven. Stel, er staat een paneel tijdelijk in de schaduw. Dan heeft dat geen invloed op de opbrengst van uw andere panelen. U bent dus altijd verzekerd van een optimale opbrengst en rendement.

Traditionele
string-opstelling panelen

Een goedkopere methode die wordt aangeboden door collega-aanbieders, zijn de panelen in string-opstelling. Dit kunt u min of meer vergelijken met de verlichting in uw kerstboom. De opbrengst van de panelen wordt gelijk getrokken aan het minst presterende paneel. Bij één paneel in de schaduw, met bijvoorbeeld 50% opbrengst, zullen alle andere aangesloten panelen ook slechts 50% rendement leveren. Als er dan een keer een paneel defect is, dan heeft dat direct negatieve consequenties voor het rendement. 

Gecertificeerd!

Gecertificeerd!

Nederlandse zonnepanelen met een hoog rendement

Het plaatsen van zonnepanelen is een investering die zich terugverdiend. Maar wanneer u zich gaat verdiepen in zonnepanelen en schone energie, dan zult u ontdekken dat de aanschafprijzen enorm verschillen tussen aanbieders. Het loont de moeite om u goed te laten voorlichten. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. legt de focus op kwaliteit en rendement. Wij maken gebruik van de beste zonnepanelen (hoofdzakelijk in Nederland geproduceerd) en slimme omvormers die paneelonafhankelijk de meest optimale opbrengst garanderen.

Meten is weten

Bij installatie van onze zonnepanelen, krijgt u online inzage in de prestaties van uw zonnepanelen. U kunt eenvoudig inloggen via computer, tablet of smartphone. 

Door het tonen van actuele prestatiegegevens, geeft het monitoringportaal:

  • volledig overzicht van uw systeemprestaties;

  • de prestatie van ieder afzonderlijk paneel;

  • een automatische melding inzake een mogelijke storing.

© energy@theoffice

Webdesign © Totoweb